top of page

MIJNGEZONDHEID.NET

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net

 

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek.

 

Voor ondersteuning van uw vragen, kijk hier. Wij maken overigens nog geen gebruik van de MedGemak app. Apotheek Holtenbroek wel.

       Afspraken maken met uw huisarts - Hoe werkt dit? Video

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen. U kunt indien nodig de afspraak zelf wijzigen.

 

       Medicijnen bestellen - Hoe werkt dit? Video

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

 

      Online vragen stellen - Hoe werkt dit? Tekst - Video

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage/foto mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

      Online uw labuitslagen inzien - Hoe werkt dit? Video (LET OP; voor patiënten; kijk vanaf de 3e minuut)

Wanneer u bloed heeft geprikt en de huisarts heeft de uitslag ontvangen, dan kan de huisarts de uitslag met advies direct met u delen in MijnGezondheid.net.

      Online uw contact gegevens wijzigen

Wanneer u verhuist, een ander email adres of telefoonnummer krijgt kunt u dit online doorgeven via MijnGezondheid.net. Wij krijgen hier een melding van en kunnen mutaties automatisch overnemen.

bottom of page