Griep- en pneumococcen vaccinatie

Griepprik en pneumococcenprik 2021 Update 29-01-2021

Dinsdag 26 oktober zullen de jaarlijkse griepprikken en pneumokokken vaccinaties gegeven worden. Mensen die hiervoor in aanmerking komen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Wij willen u vragen dat u zich aan deze dag en tijden houdt. Indien u niet kunt i.v.m. afwezigheid op deze dag, dan kunt u dit via de e-mail doorgeven aan onze assistente. We proberen voor deze mensen 1 andere dag te plannen later in het jaar. I.v.m. de logistiek zullen we geen andere prikmomenten inplannen. 

Vragen m.b.t. de griepprikken ontvangen we bij voorkeur via de e-mail.

Update Griepprik maandag 30 november 2020

Wij hebben onze nieuwe bestelling van de griepprikken ontvangen. Hiermee zitten we op het maximale aantal wat we mochten bestellen. U kunt vanaf heden een afspraak maken met de assistent voor het zetten van de griepprik.

LET OP! Dit kan alleen als u eerder van ons een uitnodiging hiervoor heeft ontvangen.

Update Griepprik dinsdag 27 oktober 2020

Door een groot landelijk te kort aan griepprikken zijn wij momenteel niet in staat om mensen een griepprik te geven. Onze voorraad is volledig op. Wij hebben een nieuwe bestelling geplaatst, maar het is uiterst onzeker of wij deze bestelling 8 december zullen ontvangen. Wij adviseren u deze pagina in de gaten te houden. Wanneer wij weer een voorraad hebben zullen wij dit vanaf 10 december op deze pagina melden.

Maandag 26 oktober hebben wij onze patiënten de griepprik gegeven. Tijdens deze dag en avond zijn er door een grote vraag om griepprikken, al onze griepprikken op gegaan. Wij hebben een selecte voorraad apart gezet voor onze kwetsbare ouderen, die niet konden komen. Deze mensen zullen de komende weken door onze POH S Alies thuis geprikt worden. Hier ligt nu eerst onze prioriteit. Deze mensen zijn hier van op de hoogte.